3 manieren om de registraties op uw platform toe te laten nemen

2009 Nov 24

Voor u kunt beginnen met de uitvoer van uw alumnibeleid, zullen contactgegevens van uw alumni verzameld moeten worden. Het verzamelen van contactgegevens kan een dure en tijdrovende taak zijn. De contactgegevens dienen -na het verzamelen- ook up-to-date te worden gehouden. Wij hebben drie tips om zowel contactgegevens van uw alumni te verzamelen als up-to-date te houden.

Google search pagina’s
Uit onderzoek blijkt dat ruim 50% van de mensen zichzelf maandelijks “controleert” via Google: wat wordt er over jezelf geschreven? Welke sites staan bovenaan? Welke veranderingen vinden er plaats? Het lijkt verstandig om alumni zichzelf te laten vinden, in plaats van hen op te zoeken! Met speciale oproeppagina’s is de kans groot dat alumni die zich nog niet hebben aangemeld op uw platform, dit wel doen nadat ze zichzelf op een speciale oproep pagina hebben gevonden. FORMEDIA kan deze speciale pagina’s voor u aanmaken!

2. Google AdWords
Plaats een advertentie op Google. Google is de meest bekende en gebruikte zoekmachine. Binnen een Google AdWords kiest u ervoor dat uw advertentie zichtbaar word als er op bepaalde woorden gezocht word. U kunt ervoor kiezen om op de naam van uw onderwijsinstelling en het woord ‘alumni’ zichtbaar te zijn binnen Google. Door middel van de Google Ad kunnen meer alumni uw online platform bereiken die actief online op zoek zijn naar u en naar oud klasgenoten. Tevens hanteert de Google AdWords een eenvoudige kostencontrole: u betaalt alleen wanneer mensen op uw advertentie klikken.

3. Content voor registratie
Het is van toegevoegde waarde dat u op uw platform onderscheidende content plaatst. Hiermee wordt informatie bedoelt, die uw alumni alleen op uw platform kunnen halen en nergens anders. Hierbij kunt u denken aan sociale content (interviews en foto’s van oud klasgenoten, kortingspas, ect) en zakelijke informatie (scholingsaanbod in het kader van LLL, vacaturebank, ect). Ook is het belangrijk dat uw alumni dienen in te loggen op uw platform alvorens zij deze informatie kunnen inzien. Zo motiveert u terugkeer naar uw platform, waardoor de alumnus zijn eigen contactgegevens up-to-date houdt. (?)

Wilt u weten hoe u het beste de contactgegevens van uw alumni kunt opsporen, neemt u dan contact op met Stephanie Wehrens via stephanie@formedia.nl

 

Reacties

vin diesel fast and furious 8 jacket (3 years ago)

Appreciate the calm coverage. there was definitely an update.. in fact whatever they were / are trying to test is still going on!

Homepage (3 years ago)

There are such a nice information about free amazon gift card codes within minute.

airdroid: file transfer/manage (3 years ago)

It is constantly prescribed to procure an Android application designer who is practical and doesn't have any inner self.

Augusto de Arruda Botelho (2 years ago)

Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues.

When I look at your blog site in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
I just wanted to give you a quick heads up! Other
then that, great blog!

Reageer op dit artikel:

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.