FORMEDIA lanceert de Alumni Buzz

2008 Jun 09

Wanneer u een alumnicommunity heeft, kunnen uw alumni vrijelijk met elkaar communiceren op uw platform. Vaak zult u echter niet de tijd hebben om het platform zelf te ‘bewonen’ en het levendig te houden met artikelen, nieuwsbrieven, foto’s, etc. Het gevaar bestaat dat uw community een slapend bestaan gaat lijden. Heeft u vaker geen tijd of geen budget om zelf uw online community levendig en up-to-date te houden?

Dan is Alumni BUZZ de perfecte oplossing voor u! Alumni BUZZ ondersteunt inhoudelijk de band tussen onderwijsinstellingen en hun alumni en neemt u veel werk uit handen, waarbij
                                                      wij volledig op de achtergrond treden ten aanzien van uw alumni. U kunt uw Alumni BUZZ
                                                      zelf samenstellen uit verscheidene diensten.

Alumni BUZZ Redactie
De Alumni BUZZ Redactie is een dienst gericht op het redactioneel werk. De Alumni BUZZ Redactie bestaat uit de onderstaande drie onderdelen.
1. Content provision voor de alumniwebsite,
(bestaande uit artikelen, interviews, foto’s verzamelen, etc);
2. E-nieuwsbrieven;
3. Alumni magazines.

Alumni BUZZ Websearch

Alumni BUZZ Websearch is een dienst waar u zonder inspanning het aantal registraties van uw online community kunt vergroten, door het opsporen van alumni die zich nog niet hebben ingeschreven. FORMEDIA heeft deze dienst ontwikkeld, omdat onderzoek aantoont dat zeker 50% van de Nederlandse bevolking zichzelf wel eens ‘Googlet’.

Bij Alumni BUZZ Websearch worden oproeppagina’s aangemaakt, met gevolg dat de spontane aanmeldingen toenemen. Bijvoorbeeld voor een bestaande klant met deze service, levert Alumni BUZZ Websearch ruim 75 (!) aanmeldingen per week op.

Alumni BUZZ Research
De terugkoppeling door alumni in het kader van kwaliteitsmanagement wordt steeds belangrijker binnen kennisinstellingen. FORMEDIA kan nu online onderzoek voor u verrichten met InterOpinio. Het is raadzaam om uw alumni regelmatig te bevragen. Zo bent u op de hoogte van hun behoeftes en wensen in het kader van de voortgezette relatie na het afstuderen. Bovendien kunt u zo waardevolle informatie verzamelen over de terugkoppeling op het curriculum. Het opzetten, uitvoeren en verwerken van alumni enquêtes is een arbeidsintensieve taak. Met Alumni BUZZ Research kunt u dit gehele traject aan FORMEDIA uitbesteden.

Alumni BUZZ Events
FORMEDIA biedt u de mogelijkheid om het organiseren van evenementen uit te besteden. Met evenementen kunt u denken aan bijvoorbeeld een alumnidag, een symposium, een reünie en dergelijke. Deze dienst staat bekend als de Alumni BUZZ Events.

 

Reacties

henry (2 years ago)

This website for the gta money generator is proving out to be so useful that we can now get the cheats for the game online here.

Augusto de Arruda Botelho (2 years ago)

Hello! I know this is kinda off topic nevertheless I'd figured I'd ask.
Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog post or vice-versa?
My blog addresses a lot of the same subjects as yours and I feel we could greatly benefit from each other.
If you're interested feel free to send me an email.
I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!

Reageer op dit artikel:

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.