Sociale Media Training Inholland

2012 Jan 03

In januari start FORMEDIA met de Sociale Media training 'Sociale Media, een kennismaking' voor docenten van INholland.

Doelgroep 
Docenten en onderwijs ondersteunend personeel uit het hoger beroepsonderwijs, die relatief weinig ervaring hebben met sociale media.

Aanleiding
Studenten maken intensief gebruik van sociale media. Voor docenten die deel uitmaken van een generatie, die is opgegroeid in een tijd waar computers nog geen gemeengoed waren en internet nog niet bestond, is het een uitdaging om deze zeer snel veranderende wereld te begrijpen en gebruik te maken van de kansen die deze biedt.

Leerdoelen
Deelnemers vormen zich een beeld van ontwikkelingen op het terrein van sociale media. Ze kunnen deze in een historische context plaatsen en nemen kennis van hedendaagse trends en het gebruik van sociale media door jongeren. Deelnemers maken zich de terminologie eigen, die samenhangt met de diverse sociale media. Deelnemers maken kennis met leidende sociale media toepassingen en leren deze zelf te gebruiken. Hierbij staan professionalisering en personal pranding centraal. Deelnemers vormen zich een beeld hoe sociale media zijn in te zetten in het primaire proces en de communicatie met potentials, studenten en alumni.

Meer informatie in aangehechte pdf.

AttachmentSize
sociale_media_cursus_1.pdf278.67 KB
 

Reacties

Siddhant (2 years ago)

You may have been here to look for the windows 10 record screen shortcut and it can be easy for you to record the screen in windows 10.

Augusto de Arruda Botelho (2 years ago)

Paragraph writing is also a fun, if you know then you can write or else it is complex to write.

Reageer op dit artikel:

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.